Cukinia Nadziewana Soczewicą i Warzywami wg KUCHNI 5 PRZEMIAN

To była wyjątkowa kreacja obiadowa – przygotowałam ten obiad specjalnie dla mojej wieloletniej znajomej, która przyjechała mnie odwiedzić 🙂 Jak widać na zdjęciach – wegański obiad nie musi być nudny, a do tego jest jeszcze zdrowy i zrobiony zgodnie z filozofią Kuchni 5 Przemian. Jest to obiad dla 2 – 3 osób. WSTĘPNE PRZYGOTOWANIE: Zaopatrz Read more about Cukinia Nadziewana Soczewicą i Warzywami wg KUCHNI 5 PRZEMIAN[…]

CZERWONA SOCZEWICA Z BAKŁAŻANEM I NASIONAMI SŁONECZNIKA

Dzisiaj przygotowałam bardzo pyszny, wegański i oczywiście zdrowy obiad zgodnie z kuchnią 5 Przemian. Poniżej prezentuję przepis wraz z wykonaniem, bo tutaj kolejność dodawania poszczególnych składników ma znaczenie 🙂 […]

Makaron z Tapioką i Zieloną Herbatą z Warzywami wg 5 Przemian

Jest to szybki pomysł na obiad, bo zarówno makaron z tapioką i zieloną herbatą jak i makaron ryżowy – wystarczy zalać przegotowaną wodą i odstawić na 7-8min.

Kolejne składniki usmażysz na oleju kokosowym w kilka minut, a to wszystko zgodnie z kuchnią 5 Przemian – poniżej podaję szczegóły. […]